TRAINING & COACHING

“Wat kunnen ze mij nog leren? Ik die al zo lang in de verkoop zit.” Klinkt het bekend ? Het is meestal nog waar ook. Maar net omdat uw team er al zo lang in zit, is een spiegel voorhouden en bewust worden van eigen gedrag en de impact ervan zo belangrijk. Verkopen is een vak, en daarenboven geen makkelijk beroep. Je hebt er heel wat competenties voor nodig. Wij begeleiden uw teams, via trainingen en verankeren vervolgens de nieuwe inzichten via field coaching op de werkvloer. Heel ‘hands on’, vanuit onze eigen jarenlange sales ervaring.

Trainingen worden op maat van uw bedrijf en teams geschreven. Om geen tijd te verliezen, maar snel to the point te komen en het verschil te maken in de resultaten. En omdat wij zowel Nederlands als Frans spreken, kan iedereen in uw organisatie, zijn of haar moedertaal spreken.

Een greep uit onze Retail trainingen: Excelleren in de verkoop – Gastvrij en servicegericht (meer)verkopen – Hoe beïnvloed ik zelf mijn KPI’s – Van Klant naar Fan – Start to leadership’ voor shop & district managers

Enkele onderwerpen uit B to B trainingen: Van Voorstel naar Bestelbon – Joepie Prospectie – Customer Delight – Time management & Organisatie – KPI’s – ‘Start to leadership’ voor Sales Managers, …

Benieuwd hoe het er tijdens een Retail Stars training aan toe gaat? Bekijk onze Retail Stars video.

Logo KMO portefeuilleBt Solutions BV is geregistreerd dienstverlener van de KMO Portefeuille, peiler opleidingen. Erkenningsnummer DV.O218775. Indien uw organisatie aan de voorwaarden voldoet, betaalt de Vlaamse Overheid 20 tot 30% van het bedrag van de training.

Meer info op de website van KMO-portefeuille (klik op deze link) of contacteer Isabelle Maes: +32 496 16 81 90.

“Training both the magic and metrics”