Who’s Who:
ISABELLE MAES

Lang geleden toen Retail nog “winkels en boetieks” waren en Wholesale, gewoon “groothandel” en men mij vroeg, wat ik wilde worden, zei ik altijd “ik wil een eigen winkel”. Het liep een beetje anders.

Na een paar jaar op de TEW banken van UFSIA, en gedreven door een passie voor mode & lifestyle, werkte ik een 15-tal jaar achtereenvolgens als accountmanager, wholesale & export manager en retail manager in de modesector. Een onmisbare ervaring waarbij ik de kans kreeg om te groeien, te leren, te vallen en weer op te staan.

Om uiteindelijk in 2010 de stap te zetten naar een eigen zaak. En ipv zelf die winkel te runnen, ontdekte ik dat mensen inspireren en begeleiden in het optimaliseren van het verkoopsresultaten en plezier en trots krijgen in hun beroep, voor mij de fijnste uitdaging vormt.

Vandaag ben ik samen met een gedreven team freelancers, happy om mee het verschil te maken voor trouwe klanten uit diverse sectoren in retail en wholesale : mode, pharmaceutica, beauty, lingerie, reizen, luchtvaart, verzekeringen, boekenwereld, luxury food, …

Benieuwd om te ontdekken, wat we voor elkaar kunnen betekenen?
Ga even kijken op mijn Linkedin profiel: https://www.linkedin.com/in/isabelle-maes-32791911/.

Bel of mail mij voor een eerste kennismaking.
Nice te meet you!

Isabelle MaesLogo KMO portefeuille

0032 496 16 81 90
isabelle.maes@btsolutions.be